Om 

Nylig​ ​oppstartet​ ​praksis​ ​2017.​ ​Oppdaget​ ​i​ ​ung​ ​alder​ ​at​ ​jeg​ ​hadde​ ​evner​ ​og​ ​hender som​ ​kunne​ ​gjøre​ ​underverker​ ​for​ ​andre. ​ ​Har​ jobbet offshore og hatt​ ​tungt​ ​kroppsarbeid​ ​hele​ ​livet, ​ ​men etter​ ​en​ ​ryggoperasjon​ og en del arbeidsutprøving på land, har jeg nå​ valgt ​å​ ​satse på det som jeg har lyst til å holde på med.

Har gått kurs hos Axis, Neil Asher, og er​ nå ferdig med ettårig ​utdanning​ ​hos Normassasje - ​Intuitiv​ ​Massasje. ​ ​Tar​ ​kontinuerlige​ ​kurs​ ​og​ ​utdanninger for​ ​å​ ​videreutvikle​ ​min​ ​praksis​ ​og​ ​kunnskap.

Ut fra hvilke fysiske utfordringer folk har kan jeg skreddersy og kombinere noen av disse typene massasje/behandling.

Målet mitt er å stimulere og balansere energien i kroppen til mine kunder, slik at kroppen selv er med å jobbe mot bedring uavhengig av om det er treningsstive muskler, fysiske og psykiske utfordring eller om kunden har en diagnose. 

Du kan komme til meg hvis du har problemer med;

Muskelvondt

Stress og spenninger

Leddsmerter

Ryggsmerter

Musearm og tennisalbue

Betennelser

Nervesmerter

Fibromyalgi

Migrene /hodepine

Astma og Allergi

Fordøyelsesproblemer

Dårlig Blodsirkulasjon

Uro, angst, depresjon og sorg

Mangel på mestringsfølelse/selvfølelse

Min visjon er å bli behandleren som jeg selv ville gått til, og jeg vil ha en medmenneskelig fremtoning som skaper tillit hos mine kunder. Trygghet er en viktig faktor for valg av terapeut og behandling.